Kenttä suljettu!

Viikonloppuna pelattiin scrambleä

Viikonloppuna kentällämme pelattiin 2 scramble -kilpailua. Lauantaina 7.10. pelattiin Viiniscramble ja sunnuntaina 8.10. Olutscramble. Viiniscramble houkutteli paikalle 21 paria. Parhaan nettotuloksen, 62 lyöntiä, pelasivat Markku ja Tuula Nyberg. Toiseksi sijoittuivat Kari ja Tuija Pulkkinen 63 lyönnillä. Kolmannen sijan ratkaisi slope. Petri Ohraluoma ja Kyösti Asp pelasivat kolmanneksi 64 lyönnillä, slope 9. Tommi Ikala ja Jesse Nenonen jäivät neljänsiksi tuloksella 64 lyöntiä, slope 12.

Sunnuntain Olutscrambleen osallistui 11 paria. Sateinen ja kylmä keli ei haitannut, vaan tulostaso oli jopa lauantaita parempi. Kolmanneksi sijoittuivat Sami Hakala ja Ari Puttonen tuloksella 65 lyöntiä (slope 7). Markku ja Tuula Nybergillä myös 65 lyöntiä, mutta isompi pelitasoitus (slope 9). Toiseksi pelasivat Sami Heinämäki ja Jyrki Makkonen 61 lyönnillä. Kari ja Tuija Pulkkisen hyvä peli jatkui myös sunnuntaina. Voitto Pulkkisille nettotuloksella 60 lyöntiä.

Kauden viimeinen kilpailu Sokea ysi pelataan lauantaina 14.10. Pelataan 18 reikää pistebogia, tulokset huomioidaan yhdeksältä reiältä, jotka arvotaan pelaajien saavuttua kentältä.