Kenttä suljettu!

Uuden toimitusjohtajan terveiset

Olen Tapio Varis ja aloitin Toriseva Golf Oy:n toimitusjohtajana 30.5.2017.

Virtain golfkenttä ei ole minulle mikään uusi paikka, olen toiminut kentällämme Head Caddiemasterina edelliset 4 kautta ja moni varmastikin tuntee minut jo entuudestaan. Viimeiset kaksi kautta olen myös caddiemasterin tehtävien ohella toiminut seuramme green card -kurssien vetäjänä. Golfliiton golfohjaajakoulutuksia olen nyt suorittanut kaksi tasoa ja tarkoituksenani on suorittaa kaikki mahdolliset viisi tasoa. Olen innoissani uudesta tehtävästäni ja valmis panostamaan kaiken tietotaitoni Toriseva Golf Oy:n ja Golf-Virrat ry:n pitkäaikaiseen kehittämiseen.

Meillä on hieno kenttä, jossa näen valtavasti potentiaalia. Meidän tulee kehittää kenttäämme niillä resursseilla mitä meillä on, vaikka se vaatiikin huomattavan määrän työtä ja kekseliäisyyttä. Tässä asiassa toivonkin apua myös teiltä, siten että kerrotte mihin suuntaan haluatte kenttäämme kehitettävän. Vastaan mielelläni kysymyksiin ja kuuntelen ajatuksia kentästä, seuratoiminnasta ja palveluista, olit sitten kenttämme aktiivipelaaja, vieraspelaaja tai satunnaiskävijä.

Golfia olen pelannut aktiivisesti vuodesta 2008. Suomessa olen käynyt ehkä noin 50 eri kentällä ja ulkomaillakin eri kenttiä olen nähnyt muutamia kymmeniä. Eri kentillä vierailu tuo paljon uusia näkemyksiä kenttämme kehittämiseen, ja minulla onkin jo paljon ideoita kentän ja toimintamme kehittämiseksi.

Aion kunnioittaa kentällä pitkään olleita perinteitä ja uskon yhteisöllisyyden voimaan. Kenttämme rakentamiseen on tarvittu valtava määrä talkootunteja ja ahkeria talkoolaisia on keskuudessamme edelleen paljon. Moni onkin jo klubilla kysellyt ’koska on seuraavat talkoot?’. Näillä näkymin seuraavat talkoot pidetäänkin ensi viikolla, joten kaikki innokkaat talkoolaiset pääsevät jo silloin töihin.

Nähdään kentällä!

Tapio Varis Toimitusjohtaja Toriseva Golf Oy