Kenttä auki

8 vuotta vanha kenttäennätys uusiksi

Tiistaina 20.6.2023 Toriseva Golfin kenttäennätystä parannettiin kahdella lyönnillä kutsukilpailussa. Nokia River Golfia edustava Aleksi Myllymäki kiersi kierroksen käyttäen ainoastaan 62 lyöntiä. Edellinen kenttäennätys, 64 lyöntiä, oli Golf Virtain Mattias Lepistön nimissä vuodelta 2015.

Kesäinen ja kuuma tiistaipäivä ei säästellyt kutsukilpailun kisaajia. Mittarin näyttäessä selkeitä hellelukemia vaadittiin 18 reikää kestävään vireeseen jo kunnon kuntoa sekä mielen lujuutta. Myllymäeltä niitä todistetusti löytyi. ”Kenttä oli varmaan parhaassa kunnossa, missä itse olen sen nähnyt”, tuumi Myllymäki kentän kunnosta. Kutsukilpailun järjestäjän hyvät ajo-ohjeet lyönneille sekä viheriöiden erinomainen kunto siivittivät uuteen kenttäennätykseen.

Kentän vaihtelevuus oli Aleksi Myllymäen mieleen. ”Pari par 4, jotka voi lyödä greenille ja par 5, jotka voi lyödä kahdella greenille. Sitten löytyy par 3:sia, joissa täytyy olla hereillä.” Myllymäki sanoi. Hauskan päivän päätteeksi uusi kenttäennätys tuli yllätyksenä. ”En edes ajatellut tulosta sen kummemmin, tai että kenttäennätys olisi syntymässä, ennen kuin joku kertoi kierroksen jälkeen.” kertoi Myllymäki.